Pralaya Yoga

Pralaya yoga is een krachtige, fysieke vorm van yoga, gebaseerd op een logisch, wetenschappelijk systeem. We werken aan het versterken van onderontwikkelde spieren, het opbouwen van flexibiliteit door het losmaken van bindweefsel en uitlijnen van gewrichten.

Tijdens een les doen we traditionele en niet-traditionele yogahoudingen, ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen. De lessen zijn informatief en fysiek uitdagend en toegankelijk voor ieder niveau, van beginner tot gevorderd, ieder zal op zijn/haar eigen manier worden uitgedaagd.

Je leert hoe je door inspanning tot ontspanning kan komen en je lichaam op die manier niet alleen sterker maar ook soepeler en gezonder wordt.

Pralaya Yoga

Pralaya yoga is een krachtige, fysieke vorm van yoga, gebaseerd op een logisch, wetenschappelijk systeem. We werken aan het versterken van onderontwikkelde spieren, het opbouwen van flexibiliteit door het losmaken van bindweefsel en uitlijnen van gewrichten. Tijdens een les doen we traditionele en niet-traditionele yogahoudingen, ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen. De lessen zijn informatief en fysiek uitdagend en toegankelijk voor ieder niveau, van beginner tot gevorderd, ieder zal op zijn/haar eigen manier worden uitgedaagd. Je leert hoe je door inspanning tot ontspanning kan komen en je lichaam op die manier niet alleen sterker maar ook soepeler en gezonder wordt.