Veelgestelde vragen

Hoelang van tevoren is het Yogaschooltje open?

De studio is 10 minuten voor aanvang van de les geopend.

Is het je allereerste les kom dan ruim op tijd. Dan kun je kennismaken met de docent.

Fijn als je even verteld over je yoga ervaring en eventuele blessures, laat ook weten als je zwanger bent. Als de docent dit weet kan hij/zij daar rekening mee houden en zo nodig aangepaste houdingen aanreiken.

Wat kan ik meenemen?

We hebben mooie paarse matten, blokken, bolsters, riemen, kussens en kleedjes dus daarvan hoef je niets mee te nemen.

Als je helemaal gehecht bent aan je eigen mat is die natuurlijk welkom 🙂

Je kunt een flesje water meenemen.

Wat voor kleding draag ik het beste tijdens de les?

Er is een omkleedruimte aanwezig.

Trek tijdens de les makkelijk zittende kleding aan.

Yoga beoefen je op blote voeten of met sokken aan.

Voor Aerial yoga een shirt met mouwen en kleding zonder ritsen of scherpe randen (dit beschadigt het doek).

Trek bij een Yin les meerdere lagen aan. De houdingen zijn heel rustig en het zijn vooral liggende en zittende houdingen dus een warme trui is lekker en kun je altijd uitdoen wanneer het toch te warm is.

Kan ik met meerdere mensen mijn lessenkaart/ abonnement gebruiken?

Nee, de kaarten en abonnementen zijn persoonlijk.

Welke les is geschikt voor mij?

We hebben veel verschillende soorten lessen. Rustig en actief. Het is heel persoonlijk welke les het beste bij je past. Elke les is goed voor je lichaam en zorgt voor rust in je hoofd. Je kunt het zelf het beste ervaren.

Kan ik naar alle lessen op het rooster?

Ja, met een rittenkaart of abonnement kun je naar alle reguliere lessen op het rooster.
Voor workshops of cursussen worden soms andere prijzen gehanteerd en daar kun je dan een ander product voor kopen.

Hoe schrijf ik me beste in?

Je kunt de Pay n plan app downloaden voor Apple of Android. Als je een account en product hebt klik je op de les die je wilt volgen. Sta je ingeschreven voor de les dan zie je de les geel gekleurd op je scherm.

Hoe lang van tevoren kan ik me afmelden?

We werken met een vrij inschrijf systeem. 6 uur van tevoren kun je, je kosteloos uitschrijven. Dit doe je door nogmaals op de les te klikken waarvoor je ingeschreven staat. Doe je dit korter dan 6 uur voor de les dan gaat er een strip van je kaart af of wordt je abonnement met 2 dagen verkort.

Hoe kan ik zien wat mijn producten zijn?

In de Pay n plan app kun je bij mijn producten zien hoeveel strippen er nog op je kaart staan en tot wanneer je kaart geldig is.