Workshops en retreats

 

Workshop vitaliteit zaterdag 28 maart 15.00-16.30 uur 

Stress of winter blues? Tijd voor een voorjaarsopfrisser!  

In de workshop voor vitaliteit geeft Jolanda heerlijke oefeningen uit de Qigong en Yin yoga. Deze oefeningen kun je thuis en op je werk gebruiken voor de dagelijkse oppepper.  

Je gezondheid en je vitaal voelen is super belangrijk en heerlijkDeze workshop leer je wat je zelf kunt doen om vitaal te blijven. Oosterse technieken als ‘tapping’ van het lichaam om het bloed en Qi (energie) te bewegen, en meridiaan zelf massage met focus op belangrijke acupressuurpunten, zijn makkelijk aan te leren. Dit zijn technieken die voor ons wat ongebruikelijk zijn, of vergeten, maar eigenlijk heel normaal en lekker voor je dagelijkse self-care. Doel van de workshop is stijfheid te verlichten, en je immuunsysteem te stimuleren. Bruisend van energie stap je de deur weer uit! 

Over Jolanda:  

Vitaliteit en gezondheid is mijn core business. Met vallen en opstaan heb ik geleerd hoe ik me lekker gezond kan voelen.  Mijn persoonlijke wens is op mijn 100-ste nog lekker soepel te kunnen bewegen en yoga te doen 😉Al sinds mijn studie Voeding en Gezondheid hier in Wageningen ben ik bezig met Oosterse gezondheidstechnieken. Wat ik bijzonder vind is dat preventie, de natuurgerichte en de holistische benadering de basis is.