Aerial yoga

Aerial Yoga is een vorm van yoga met een doek dat aan het plafond hangt. Je oefent met het doek op de grond, in de lucht en alles er tussen in. Op een wat speelsere manier dan de gemiddelde reguliere yogales bouw je aan kracht, flexibiliteit en ontspanning. Je leert de zwaartekracht het werk te laten doen.

Veel traditionele houdingen kunnen gedaan worden met het doek als ondersteuning. Ook de omgekeerde houdingen worden op deze manier makkelijker. Waar tijdens een reguliere yoga les een hoofdstand bijvoorbeeld behoorlijk pittig kan zijn, ondersteund het doek je nu en gaat er een nieuwe wereld voor je open! Door het hangen, verlengt de wervelkolom en creëer je meer ruimte en ontspanning in rug, nek en schouders.

De lessen zijn toegankelijk voor iedereen.

Praktisch

Kleding

Draag een shirt met mouwtjes i.v.m. hygiëne. Daarnaast is het dragen van een legging prettiger dan een loszittende broek. Vermijd kleding met scherpe details als ritsen en knoopjes omdat het doek dan beschadigd.

Aerial Yoga

Aerial Yoga is een vorm van yoga met een doek dat aan het plafond hangt.

Je oefent met het doek op de grond, in de lucht en alles er tussen in. Op een wat speelsere manier dan de gemiddelde reguliere yogales bouw je aan kracht, flexibiliteit en ontspanning. Je leert de zwaartekracht het werk te laten doen.

Veel traditionele houdingen kunnen gedaan worden met het doek als ondersteuning. Ook de omgekeerde houdingen worden op deze manier makkelijker. Waar tijdens een reguliere yoga les een hoofdstand bijvoorbeeld behoorlijk pittig kan zijn, ondersteund het doek je nu en gaat er een nieuwe wereld voor je open!

Door het hangen, verlengt de wervelkolom en creëer je meer ruimte en ontspanning in rug, nek en schouders.

De lessen zijn toegankelijk voor iedereen.

Draag een shirt met mouwtjes i.v.m. hygiëne. Daarnaast is het dragen van een legging prettiger dan een loszittende broek.
Vermijd kleding met scherpe details als ritsen en knoopjes omdat het doek dan beschadigd.