Power Yoga (beginners en gevorderden)

Power Yoga is een krachtige en dynamische yogastijl met de nadruk op het fysieke aspect en is afgeleid van Ashtanga Yoga. De houdingen in Power Yoga worden in een serie uitgevoerd en aan elkaar verbonden door adem en beweging (vinyasa’s), zodat er een continue ‘flow’ ontstaat.

Het verschil tussen Power Yoga en Ashtanga Yoga schuilt o.a. in de duur van de serie. Een les Power Yoga bestaat uit een verkorte en aangepaste versie van de ‘Primary Series’. Ook kan er bij Power Yoga meer gevarieerd worden door andere houdingen toe te voegen dan die uit de Primary Series. Hierdoor ontstaat er keer op keer een unieke en afwisselende les. Soms wordt er in de les extra aandacht besteed aan een specifiek thema, zoals bijvoorbeeld heupopeners of twists (gedraaide houdingen).

Praktisch

Lestijden

  • Donderdag: 17:30-18:45 met Jolanda

 

Controleer voor de actuele locatie van de les het rooster

Power Yoga is een krachtige en dynamische yogastijl met de nadruk op het fysieke aspect en is afgeleid van Ashtanga Yoga. De houdingen in Power Yoga worden in een serie uitgevoerd en aan elkaar verbonden door adem en beweging (vinyasa’s), zodat er een continue ‘flow’ ontstaat. Het verschil tussen Power Yoga en Ashtanga Yoga schuilt o.a. in de duur van de serie. Een les Power Yoga bestaat uit een verkorte en aangepaste versie van de ‘Primary Series’. Ook kan er bij Power Yoga meer gevarieerd worden door andere houdingen toe te voegen dan die uit de Primary Series. Hierdoor ontstaat er keer op keer een unieke en afwisselende les. Soms wordt er in de les extra aandacht besteed aan een specifiek thema, zoals bijvoorbeeld heupopeners of twists (gedraaide houdingen).