We bevriezen de abonnementen en rittenkaarten totdat we weer open zijn. Koop een online kaart! :)

Lieve leden,
Wat een onzekere periode zitten we in!
Zorgen, onzekerheid en eenzaamheid zijn dingen waar iedereen veel mee bezig lijkt te zijn. En dat is logisch: het Corona virus zet ons allemaal stil. Het leven verandert en heeft ook tot gevolg dat je nu niet je wekelijkse lessen in Het Yogaschooltje kunt volgen. Je hebt immers in deze tijd, misschien nog wel meer dan anders, yoga nodig om gezond te blijven, fysiek en mentaal, zodat je rust in je hoofd krijgt en een goede focus houdt.

Wij zijn er, ook in deze zorgelijke tijd, voor jou!

De middelen en omstandigheden zijn veranderd, Het Yogaschooltje verandert mee. Het Yogaschooltje gaat in de aankomende week (meer) online live lessen geven en we bieden ook de mogelijkheid om de lessen terug te kijken via ons besloten You Tube kanaal. Omdat we beseffen dat een stap naar online yoga, ook een (te) grote stap kan zijn, bieden we alle lessen tot 4 april GRATIS aan.
Wij willen je aan de hand nemen en je laten ervaren dat ook een yogales via een scherm erg fijn kan zijn. In de veiligheid en rust van je eigen huis (en met het grootste voordeel dat je daarna direct je bed in kunt rollen 🙂). Op de website ( www.hetyogaschooltje.nl) vind je een uitleg en in het rooster kun je een les uitzoeken die je graag wilt volgen.
Maar we jouw hulp ook hard nodig!
Om ervoor te zorgen dat wij er, na deze onzekere en zorgelijke tijd, nog steeds voor je kunnen zijn hebben we ook betalende deelnemers nodig. We gaan alle lopende abonnementen en rittenkaarten bevriezen. Zodat je na deze periode, gewoon weer verder kunt met de yogalessen bij ons, op de manier die je gewend was. In de tussentijd bieden we je een nieuw online pakket aan. Vanaf 4 april gaan de nieuwe online tarieven in, deze zullen op de website van het Yogaschooltje te vinden zijn.
Fantastisch dat je ons blijft steunen en blijft genieten van onze lessen in een iets andere vorm 🙂
Take care! Pas goed op jezelf en anderen.We zien je graag online!
Lieve groet,
De docenten van het Yogaschooltje