HULA HOOP DANCE – 5 weekse cursus – start 9 november

HULA HOOP DANCE! 

 

Hoopdance is dansen met een hoepel. Iedereen kent wel het hoepelen rond je middel, maar is is nog veel meer mogelijk! Er zijn oneindig veel trucjes en bewegingen te leren met de hoepel, van langzaam en vloeiend tot actief en acrobatisch. Het is speels en creatief, je komt even helemaal uit je hoofd en je leert elke keer iets nieuws. Uiteindelijk kan je alle bewegingen aan elkaar maken en creëer je je eigen dans.

 

Hoopdance is geschikt voor iedereen op elk niveau. We gebruiken speciale hoepels voor volwassenen die groter en zwaarder zijn dan kinderhoepels, waardoor het makkelijker is om ze hoog te houden.

 

Kleding

Trek iets aan waar je makkelijk in beweegt, het is handig als de kleding niet te wijd zit. Je kan op blote voeten meedoen of met dansschoentjes. Het is fijn als de stof niet te glad is, dan ‘plakt’ de hoepel beter.

 

Docent Coretta:

Ik ben al meer dan tien jaar bezig met hulahoopen. Ik zag ooit iemand hoepelen op een festival, werd meteen verliefd op de vloeiende bewegingen en kocht een hoepel om het leren. Ik bakte er niks van, maar met behulp van youtube, en later andere mensen om me heen die het ook deden, ging het steeds beter.

 

Hulahoop is mijn favoriete manier om even alles om me heen te vergeten. Op het moment dat ik muziek aanzet en mijn hoepel pak is dat het enige wat er is. Bovendien blijft het kicken om nieuwe trucjes te leren en steeds iets verder te komen.

 

Ondertussen geef ik al heel wat jaartjes workshops en lessen en treed ik af en toe op. Hulahoopen verveelt nog steeds niet!

 

Te boeken via deze link: https://www.paynplan.nl/p/27984

Ps. vergeet je niet in te schrijven via het rooster op 9 november.