Familieopstellingen en Feminine Embodiment dag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Familieopstellingen + Feminine Embodiment dag.

Deze heerlijke geheel verzorgde dag in prachtige bostuin vol familieopstellingen en feminine embodiment oefeningen wordt begeleidt door Willemien en Hanna.

Een intro over het familieopstellingen deel:

Een familieopstelling helpt jou bij vragen of problemen die al langer spelen en waar je op de één of andere manier niet verder mee komt. Denk daarbij aan patronen of situaties die zich continue herhalen. Loop jij bijvoorbeeld vaak tegen dezelfde problemen aan op jouw werk? Of merk je dat je relatie(s) moeizaam verlopen? Of ben je continue anderen aan het helpen en zou je liever meer je eigen leven willen leiden?

Deelnemen aan een familieopstelling geeft een andere kijk op de oorzaken van bepaalde emoties of gedrag. Het maakt het onzichtbare zichtbaar.

Een familieopstelling is een ruimtelijke weergave van (een gedeelte van) het familiesysteem. Denk daarbij aan het gezin van herkomst, voorouders, maar ook anderen die invloed hebben gehad op jouw familie zoals partners of heftige gebeurtenissen. Bij een familieopstelling in groepsverband ga je met behulp van representanten kijken naar jouw vraag, jouw verlangen, en wat daaraan te grondslag ligt. Doordat andere personen representeren kunnen zij voor jou onder woorden brengen wat ze voelen en ervaren.

In onze opzet is er ruimte voor 2 vragen. We kiezen gezamenlijk in het moment welke vragen het meest in de groep resoneren.

Het Feminine Embodiment deel:

Feminine Embodiment is het volledig aanwezig zijn in je prachtige vrouwelijke lijf. We doen oefeningen die ons brengen naar onze lichaamswijsheid (intuïtie), waardoor je steeds beter leert voelen en je lichaamsbewustzijn vergroot.

Uit je hoofd en in je lijf zakken, stoppen met het ratel-denken en vooral voelen en met je hele lijf aanwezig zijn. Vanuit verstilling en bewust voelen komen antwoorden boven. Ook zul je ervaren dat je lichaam veel signalen geeft die je misschien vaak negeert maar die super waardevol zijn om patronen te doorbreken.

Voor vragen over deze heerlijke dag kun je contact opnemen met Hanna: 06-41326564