ADEM & NATURE NIDRA workshop in prachtige BOSTUIN – 19 sep 13.00- 14.30 uur.

Ooooh, wat is dit een mooie workshop van Adem therapeute en Yoga Nidra Godin Linda in Twilight!

Adem je vrij en daarna diepe ontspanning met een GEWELDIGE yoga NIDRA sessie.

Hier wil je bij zijn!

Reserveer je mat via deze link: https://www.paynplan.nl/p/27009

 

In deze workshop gaan we dieper in op de circulaire, of ook verbonden ademhaling genoemd.

Door adem te halen, ondersteunen we onszelf fysiek en mentaal. De manier waarop we ademhalen verschilt per moment. Vooral op momenten van spanning is verschil voelbaar: je adem zit dan hoog en is oppervlakkiger. Onze ademhaling spiegelt ons gemoed.

Volgens verschillende adem methode’s zitten (oude) angsten, patronen en emoties in onze ademhaling opgeslagen. Door middel van een ademhalingssessie van ademcoach Linda ontdek je waar jouw blokkades zitten en kun je die opruimen. Tijdens zo’n sessie adem je circulair.
Circulair (ook wel: verbonden) ademen houdt in: bewust diep ademhalen zonder tussendoor te pauzeren. Verder is de inademing langer dan de uitademing. Door deze manier van ademen, voorzie je je lichaam op andere wijze van zuurstof en dat zorgt voor effecten op drie niveaus: lichamelijk, mentaal-emotioneel en spiritueel.
Lichamelijk: ontvankelijkheid
Door circulair te ademen ondersteun je je lijf met het verspreiden van zuurstof en het afvoeren van afvalstoffen. De bewustwording van je ademhalingspatroon en het doorbreken ervan laat je je vrijer en lichter voelen en het verhoogt je weerstand. Je krijgt meer energie en behoefte om te bewegen. Je maakt je ademhaling open en dat zorgt ervoor dat je ontvankelijker wordt voor het waardevolle op je pad.
Mentaal-emotioneel: ontspanning
In je ademhaling zitten pijn, emoties en blokkades uit je onderbewuste. Door altijd op dezelfde manier te ademen kun je die omzeilen. De verbonden ademhaling zorgt ervoor dat je door deze emoties heen ademt, ze voelt, ervaart en jezelf ervan bevrijdt. Hierdoor voel je je positiever en zelfverzekerd en ervaar je minder stress. Onbewust ga je namelijk diepe ontspanning uit de weg door je aangeleerde ademhalingspatroon.
Spiritueel: helderheid
Op het derde niveau kom je heel dicht bij jezelf. Je haalt makkelijker adem en voelt intuïtief helder aan wat wel en niet goed voor je is. Ook ben je in staat beter te onderscheiden wat van jou is en wat van een ander.
Als je vragen hebt, schroom niet en neem contact met ons op.
Tot de 19e!
Veel liefs,
Linda & Hanna