Selle

Selle - Selle_headshot-300x300Yoga gaat over de verbinding met en het vertrouwen in je lichaam. Al jaren is yoga mijn spiegel, mijn sport, mijn werk en mijn ontspanning. Moeilijk om te zeggen wie ik zou zijn als ik niet ooit aan yoga was begonnen. Maar het heeft me geholpen om mijn lichaam gezond te houden, me geleerd om naar mezelf te kijken, het heeft me zachter gemaakt, en uiteindelijk opener.

Een yogales geeft je de mogelijkheid om even uit je dagelijkse leven te stappen, en op een diep niveau te ontspannen. Maar ik geloof dat yoga meer kan zijn dan dat. Dat het ook een moment is waarop je naar jezelf kan kijken en bewust kan worden van de patronen die leiden tot de opbouw van spanning. Naast dat Critical Alignment veel tools geeft om echt tot de diepere lagen van spanning in je lijf door te dringen, probeer ik in elke les ook naar deze spiegeling te zoeken op het metafysische vlak.

Yoga blijft een eeuwige zoektocht, en ik hoop dat ik door zelf nieuwsgierig en in ontwikkeling te blijven, je uitnodig om dat ook te doen.

Lessen: Critical Alignment