Caroline

Caroline - Yoga-Wageningen-Yogaschooltje_caroline_squareSchaatsen en hardlopen waren sporten waar ik van kinds af aan vol voor ging en ontspanning in vond. Tot het rond mijn veertigste begon te keren en ik er energie aan verloor. In een vol leven met werk als programmamanager voor erfgoed en natuur, kinderen en veel sociale contacten ontbrak het me steeds meer aan innerlijke rust. Zo kwam ik in aanraking met yoga.

In eerste instantie Critical Alignement yoga waardoor mijn rug en nek weer ontspanden. Daarna Ashtanga yoga, een power yoga waar ik veel energie van kreeg en waardoor ik me steeds sterker en evenwichtiger voelde. Mijn teacher was een fantastische Indiase vrouw die me de grondbeginselen van deze meditatieve vorm van yoga heeft geleerd. Door haar werd ik aangezet om de 200 urige Ashtanga yoga opleiding bij Yogapoint in Utrecht te volgen. Tijdens deze opleiding heb ik veel moois geleerd over het achtvoudig pad, de anatomie, filosofie en ademhaling van en bij yoga.

De ervaring en bewustwording dat lichaam en geest samen gaan en door yoga sterker worden, wil ik in de lessen bij het yogaschooltje graag met jullie delen.

Lessen: Ashtanga yoga