Meditatie


Meditatie met Mirte

Meditatie voor mij is jezelf onderzoeken en master worden over je mind op een mooie, interessante en zachte manier. Het is autonoom worden, doen wat jij goed acht zonder constant te wikken en wegen. Hierdoor verschuift je aandacht vanzelf uit je gedachtes/hoofd (die wikt en weegt), en meer in een leven dat vanzelf gaat.

Heerlijk, zo veel tijd over om te genieten! De les bestaat elke keer uit drie meditatietechnieken. Eerst gaan we de mind scherper maken, daarna gaan we ‘m gebruiken om onszelf te onderzoeken en tot slot gaan we met liefde afsluiten (en op zondag is er tijd voor napraten, ervaringen delen). Niets zweverigs aan hoor, overigens. Waarschijnlijk ‘mediteer’ je van nature zelf ook, maar ben je het je gewoon nog niet echt bewust. Enfin, kom het ervaren!

Meditatie met Laura

Meditatie is een heel goede manier om jezelf de kans te geven te gronden, te ontspannen, te luisteren naar wat er werkelijk aan de hand is en het allerbelangrijkste om vrede te sluiten met jezelf en de wereld om je heen.

Het meditatiekussen is gewillig. Het oordeelt niet. Ik oordeel ook niet. In de les kun je kernachtig tot jezelf komen. Geen poespas, wel liefdevolle aandacht en resultaat.

Onder heldere en liefdevolle begeleiding kom je tijdens de meditatie tot rust en ontvang je inzichten waarop je kunt bouwen en waarmee je verder kunt. Stapje voor stapje!

Je hoeft geen ervaring te hebben met mediteren omdat de lessen heel eenvoudig zijn opgebouwd. Gevorderde beoefenaren komen ook aan bod omdat in iedere les kort een thema wordt aangesproken. We werken met stilte en vier ankerpunten van aandacht zodat je op momenten dat het lastig is beter bij jezelf kunt blijven