Workshops en retreats

Mind – Walk training met Hanna

Start op vrijdag 2 maart 10.45- 12.15 uur.

Je batterij weer opladen met Mind-Walk
Recharge jezelf in 10 outdoor trainingen.

Wat is Mind-Walk? Mindful wandelen, gecombineerd met invloeden uit de yoga, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, zowel geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditieniveaus.

Merk je dat je moeite hebt met ontspannen? Omdat je de tijd niet neemt of gewoonweg niet weet hoe je moet ontspannen? Ervaar je dat je hoofd vaak te vol is? Of vind je het gewoon heerlijk om te wandelen in de natuur? Dan is deze cursus zeker iets voor jou! We gaan met een groep van maximaal 10 personen de natuur in onder begeleiding van een coach. Je leert verschillende ontspanningstechnieken en ademhalingsoefeningen, deze oefeningen zijn geïntegreerd in een wandeling van ongeveer 3 tot max. 5 km per keer.

Lijkt het je wat om:
● lekker te wandelen?
● je fitter en energieker te voelen?
● heerlijk te ontspannen en te genieten van de natuur?
● je hoofd leeg te lopen (minder stress te ervaren) waardoor je stemming verbetert en je een goed gevoel krijgt?
● te ont-moeten en ontmoeten?

Meld je dan vandaag nog aan voor de cursus en wandel jezelf naar balans! www.hetyogaschooltje.nl/rooster


Fascia Sunday 

Zondagmiddag 14:30 – 17:00u

Data: 11 februari, 8 april, 10 juni, 9 september, 11 november

Toe aan een moment voor jezelf?  Behoefte aan rust, stilte, ontspanning?

Zit je letterlijk en figuurlijk in de knoop?

Tijdens Fascia Sunday dompel je jezelf onder in Yin Yoga, meditatie, massage en myofascial release oefeningen die jou helpen tot een diepere ontspanning te komen. Je leert je bindweefsel op verschillende manieren ontknopen, stimuleren en activeren waardoor er ontspanning in lichaam en geest ontstaat. Een heel ontspannen middag, waarin je kunt ontladen om vervolgens weer ontspannen en opgeladen naar huis te gaan!

Iedere workshop heeft een ander thema. Dat kan een lichaamsdeel zijn of een orgaan in de breedste zin van het woord. Zo komt het hart voorbij maar ook de psoas en je voeten.


Yin & Klankreis

Zondagmiddag 14:30 – 17:00u

Data: 11 maart, 13 mei, 8 juli, 14 oktober, 9 december

oe aan een moment voor jezelf?

Behoefte aan rust, stilte, ontspanning?

Nodig jezelf uit voor een unieke en ontspannen ervaring ter afsluiting van jouw weekend en als begin van een nieuwe week!

Na ruim een uur Yin Yoga word je tijdens de eindontspanning voorzien van een deken van klank. De Klankreis wordt verzorgd door Witte Wind uit Wageningen. Naast Klankhealing en Klankconcerten geven zij ook workshops in verschillende soorten meditatie, drumcirkels als ook retreats.

De reis is afgestemd op wat er op dat moment in de groep aanwezig is en zal dus iedere keer anders zijn. Een unieke en ontspannen beleving waarna je ontladen en opgeladen weer verder gaat. Het is vooraf niet te zeggen welke reis je gaat maken. Maar je komt altijd een stukje dichter bij thuis.